Front Garden

Worsley, Greater Manchester

Another front garden design in Worsley in Salford, Greater Manchester, that required a careful touch. The brief, to create a double off road parking space whilst complimenting and enhancing the period style of the house and garden. This was achieved by mixing reclaimed cobble with a black basalt chipping infill. New perimeter paths were designed in using new granite cubed cobbles. A side planted cobble garden and central island bed, planted with mixed herbs compliments adding warmth, colour and structure. A polished slab of black granite was sourced to create a new single slap porch step. Working with my favourite sculpture we created a unique railing to the front wall, lending character and individuality to the garden.

View Another Garden

Click an image to view the full garden

VIEW ALL GARDENS

Gertude Jekyll Garden

Lancashire

Back Garden

Greenfield, Saddleworth, Lancashire

Formal Garden

Worsley, Greater Manchester

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you accept this policy as long as you are using this website.