Front Garden

Didsbury, Greater Manchester

The brief here for this front garden design in Didsbury in Manchester North West UK, to create off road parking whilst at the same time retaining a garden feel. This project also had to meet strict local council planning requirements. The use of reclaimed materials helps to give a more settled look to the hard landscaping and is in keeping with the period of the house. A staggered path from the parking area is surrounded by dense planting meaning this space has more of a garden aesthetic than parking area. New sandstone piers were also designed and made by a local stone mason. A brick arch and cedar gate was designed for the side of the house to replace a tired and unattractive wooden gate.

View Another Garden

Click an image to view the full garden

VIEW ALL GARDENS

Hothouse Restoration

Lancashire

Front Garden

Worsley, Greater Manchester

Gertude Jekyll Garden

Lancashire

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you accept this policy as long as you are using this website.